Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Saveti


FOLIJE U BOJI


 • Najčešće postavljana pitanja o folijama za automobile

  Promena boje automobila ugradnjom folija za automobile je sve popularnija. Puno je pitanja o samoj ugradnji folija, njihovoj trajnosti i održavanju, kao i o zakonskim propisima. Ovo su neka od najčešće postavljanih pitanja o presvlačenju automobila.
  Više
 • Folija za auto ili farbanje?

  Da li je bolje farbanje ili presvlačenje automobila folijom? Za sve vas koji želite da promenite izgled svog automobila, ali niste sigurni šta je bolje, napravili smo poređenje po ključnim parametrima. Pročitajte i procenite sami.
  Više
 • 10 razloga za
  auto-folije

  Sa razvojem tehnologije proizvodnje auto-folija, znatno se unapređuju i njihove karakteristike, te ima sve više razloga za njihovu upotrebu, a mi Vam predstavljamo neke od njih.
  Više
 • Od čega zavisi cena auto folija?

  Cena auto folija, kao i kod drugih proizvoda i usluga, jedan je od ključnih parametara za odluku o kupovini. Ukoliko ramišljate o ugradnji auto folija, važno je da znate šta sve utiče na njihovu cenu.
  Više
 • Šta boja Vašeg automobila ili auto folije govori o Vama?

  Kako kažu psiholozi, boja automobila razotkriva puno o vlasniku. Kažu da boja odražava vašu unutrašnju ličnost i sliku onoga kako vidite same sebe. U ovom tekstu vam otkrivamo koje su to najtraženije boje automobila i boje auto folija i šta svaka od ovih boja govori o vlasniku vozila.
  Više
 • Kako se lepi folija na auto

  Zbog specifičnih boja i praktične primene, auto folije se sve više koriste za presvlačenje vozila. Automobil na kome je profesionalno zalepljena folija izgleda kao da je tek izašao iz fabrike. Međutim, svedoci smo da ima i primera loše ugrađenih folija.
  Više
 • Popularan "Stealth look" sa mat auto folijama

  Sjajne boje su standard, a trend sve više postaje “stealth look”. Tako oni koji žele da se razlikuju za svoje automobile biraju mat boje.
  Više
 • Čuvena“bela perla” - najelegantnija auto folija

  Često nas pitaju koja je najpopularnija folija za presvlačenje automobile, i već više godina odgovor je isti: “bela perla”.
  Više
 • Mat crna folija za auto

  Crna mat folija već duži niz godina predstavlja jednu od najpopularnijih auto folija. Sa ovom folijom ne može da se pogreši. Automobil presvučen mat crnom folijom dobija moćniji i luksuziniji izgled i jednostavno ne može ostati neprimećen.
  Više
 • Mat metalik folije za moćne automobile

  Ako su za Vaš ukus sjajne boje za automobile previše klasične, a mat boje isuviše neobične, onda će Vam se najverovatnije svideti mat metalik folije.
  Više
 • Karbon folija za auto

  Zbog svoje specifične 3D teksture, karbon folije su popularne u auto industriji već duži niz godina. Automobili sa karbon folijom deluju moćnije i drugačije od ostalih, jer ove folije svakom automobilu daju jedinstven pečat.
  Više
 • Hrom folije za auto

  Za hrom folije je dovoljno reći da su najluksuznije auto folije i da svojom pojavom izazivaju najveću pažnju. Automobil presvučen hrom folijom jednostavno ne može da ostane neprimećen.
  Više
 • “Military look” za avanturiste

  Ukoliko ste avanturističkog duga, vrlo je moguće da će Vam se svideti ovaj “Military” ili “Army” izgled automobila.
  Više
 • Urbani automobili
  u dve boje

  Poslednjih godina imamo sve više zahteva za presvlačenje automobila folijom u dve boje, po uzoru na fabrički dizajn proizvođača marke Mini, Fiat i drugih manjih gradskih automobila.
  Više
 • Garancija za presvlačenje automobila

  Životni vek folija
  za automobile određen je kvalitetom folije,
  kao i profesionalnim standardima ugradnje.
  Više

ZAŠTITNE FOLIJE


 • Najčešća pitanja o zaštitnim auto folijama

  Zanima vas da li možete zaštititi Vaš automobil od ogrebotina i drugih mehaničkih oštećenja, kao i sačuvati originalnu boju i sjaj. Rešenje postoji – bezbojne zaštitne folije za karoseriju! Pročitajte najčešće postavljana pitanja o zaštitnim PPF folijama.
  Više
 • Keramički premaz vs. Zaštitna folija za auto lak

  Svi ljubitelji automobila znaju da se za zaštitu originalne boje i sjaja automobila koriste i keramički premazi i bezbojne zaštitne auto folije (PPF). U ovom tekstu saznajte šta je bolje i zbog čega, koje su prednosti i mane oba rešenja za zaštitu auto laka.
  Više
 • Bentley preporučuje zaštitne folije za svoje automobile

  Vozači koji do sada nisu imali priliku da se upoznaju sa bezbojnim folijama za zaštitu auto laka od ogrebotina, mogu imati predrasude o tome. Međutim, vlasnici automobila koji su isprobali zaštitne auto folije, nemaju dilemu da će ugraditi ove folije na svaki sledeći auto. Pročitajte zašto Bentley preporučuje ove folije.
  Više
 • Kako izabrati foliju za zaštitu auto laka od oštećenja?

  Zaštitne folije za automobile su potpuno providne i funkcionišu kao "nevidljivi štit" za karoseriju automobila koji štiti auto lak od ogrebotina i udara kamenčića na putu. Iako su bezbojne i praktično neprimetne, nisu sve zaštitne folije istog kvaliteta i nemaju iste funkcionalnosti.
  Više
 • Pre-Cut zaštitna folija za automobile

  Folije za zaštitu auto laka postale su sve traženije kako u svetu tako i kod nas, pa su tako i proizvođači najboljih zaštitnih auto folija u svoju ponudu uvrstili i pre-cut varijantu. U ovom tekstu saznajte sve o pre-cut zaštitnim folijama.
  Više
 • Nova Platinum
  folija za zaštitu karoserije

  Ukoliko ste perfekcionista ili jednostavno volite svoj automobil, onda ćete poželeti da ga zaštitite najvišom klasom folije za zaštitu karoserije.
  Više
 • Folija za zaštitu šoferšajbne od ogrebotina

  Svako oštećenje šoferšajbne zahteva vreme i novac za popravku, a posebno oštećenja modernih vetrobranskih stakala na novijim i luksuznijim automobilima. Sa inovativnom zaštitnom folijom za šoferšajbnu možete značajno smanjiti rizik od oštećenja prednjeg vetrobrana.
  Više
 • Kako sačuvati enterijer automobila uz pomoć folija?

  Mehanička oštećenja i sunčevo UV zračenje i toplota glavni su uzročnici propadanja enterijera automobila. Otkrivamo vam 2 proverena načina da sačuvate enterijer u Vašem autu.
  Više
 • Zaštitne folije za auto - prednosti i ugradnja

  Zaštitne folije za automobilski lak (Paint Protection Films - PPF) štite karoseriju automobila od ogrebotina i omogućavaju Vam da sačuvate boju i sjaj Vašeg automobila.
  Više
 • Bezbojna folija za zaštitu auto laka

  Bezbojna zaštitna folija za automobilski lak (PPF) štiti boju i sjaj novih automobila. Ova nevidljiva folija kao štit čuva Vaš automobil od ogrebotina, habanja, udara kamenčića na putu, kao i soli tokom zimskog period.
  Više
 • Kako da sačuvate boju i sjaj Vašeg automobila?

  Nema ništa lepše od automobila koji je tek izašao iz salona i ima svoj fabrički sjaj. Iako ovo ne traje večno, postoji način da zaštitite svoj automobil.
  Više

VESTI I PROMOCIJE


 • Black Glass na 55. Sajmu automobila

  Black Glass na 55. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

  U februaru 2023. godine, Black Glass je sada već tradicionalno, prikazao svoje usluge i novitete u oblasti auto folija i auto stakala na 55. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu. Black Glass kao lider u oblasti auto folija svake godine uvodi inovacije i predstavlja najnovije folije za automobile, kao i savremene tehnike ugradnje folija i popravke auto stakla koje su posetioci sajma mogli uživo da vide.
  Više
 • Folije za automobile Sarajevo

  Black Glass promocija auto folija u Sarajevu

  Prvi put u Sarajevu u martu 2022. godine, u okviru šoping centra Sarajevo City Center, Black Glass je organizovao predstavljanje najnovijih folija za automobile. Posetioci su mogli da testiraju nove nanokeramičke LLumar folije za zatamnjivanje stakala, bezbojne samoizlečive folije za zaštitu auto laka, kao i auto folije za presvlačenje automobila u najrazličitijim bojama.
  Više
 • Folije za automobile Banja Luka

  Black Glass promocija auto folija u Banja Luci

  U martu 2022. godine, Black Glass je organizovao promociju u šoping centru Delta Planet u Banja Luci kada su predstavljene auto folije u skoro 400 boja i nijansi, samoizlečive bezbojne folije za zaštitu karoserije, kao i najnovije LLumar nanokeramičke folije za zatamnjivanje stakala.
  Više
 • Folije za automobile Banja Luka

  Black Glass promocija auto folija u TC Ušće Beograd

  U februaru 2022. godine, prvi put u Ušće šoping centru Black Glass je organizovao predstavljanje i testiranje različitih vrsta folija za automobile: od najnovijih nanokeramičkih folija za zatamnjivanje stakala, auto folija u bojama za presvlačenje automobila, do potpuno bezbojnih samoizlečivih folija za zaštitu auto laka.
  Više
 • Prvi Sajam korišćenih vozila

  Black Glass na prvom Sajmu koriščenih vozila u Beogradu

  Početkom decembra 2021.godine, Black Glass je predstavio svoje usluge na prvom Sajmu korišćenih vozila u beogradskoj Areni na kome su bili izloženi modeli automobila stari od jedne do šest godina
  Više