Meni

Saveti

 • Kako da sačuvate boju i sjaj Vašeg automobila?

  Nema ništa lepše od automobila koji je tek izašao iz salona i ima svoj fabrički sjaj. Iako ovo ne traje večno, postoji način da zaštitite svoj automobil.
  Više
 • Sve popularniji “Stealth look”

  Sjajne boje su standard, a trend sve više postaje “stealth look”. Tako oni koji žele da se razlikuju za svoje automobile biraju mat boje.
  Više
 • Čuvena
  “bela perla”


  Često nas pitaju koja je najpopularnija folija za presvlačenje automobile, i već više godina odgovor je isti: “bela perla”.
  Više
 • 10 razloga za
  auto-folije

  Sa razvojem tehnologije proizvodnje auto-folija, znatno se unapređuju i njihove karakteristike, te ima sve više razloga za njihovu upotrebu, a mi Vam predstavljamo neke od njih.
  Više
 • Mat metalik folije za moćne automobile

  Ako su za Vaš ukus sjajne boje za automobile previše klasične, a mat boje isuviše neobične, onda će Vam se najverovatnije svideti mat metalik folije.

  Više
 • “Military look” za avanturiste

  Ukoliko ste avanturističkog duga, vrlo je moguće da će Vam se svideti ovaj “Military” ili “Army” izgled automobila.

  Više
 • Garancija za presvlačenje automobila

  Životni vek folija
  za automobile određen je kvalitetom folije,
  kao i profesionalnim standardima ugradnje.

  Više
 • Nova Platinum
  folija za zaštitu karoserije

  Ukoliko ste perfekcionista ili jednostavno volite svoj automobil, onda ćete poželeti da ga zaštitite najvišom klasom folije za zaštitu karoserije.

  Više
 • Urbani automobili
  u dve boje


  Poslednjih godina imamo sve više zahteva za presvlačenje automobila folijom u dve boje, po uzoru na fabrički dizajn proizvođača marke Mini, Fiat i drugih manjih gradskih automobila.
  Više
 • Bezbojna folija za auto

  Bezbojna zaštitna folija za automobilski lak (PPF) štiti boju i sjaj novih automobila. Ova nevidljiva folija kao štit čuva Vaš automobil od ogrebotina, habanja, udara kamenčića na putu, kao i soli tokom zimskog period.

  Više
 • Mat crna folija za auto

  Crna mat folija već duži niz godina predstavlja jednu od najpopularnijih auto folija. Sa ovom folijom ne može da se pogreši. Automobil presvučen mat crnom folijom dobija moćniji i luksuziniji izgled i jednostavno ne može ostati neprimećen.
  Više
 • Zaštitne folije za auto  Zaštitne folije za automobilski lak (Paint Protection Films - PPF) štite karoseriju automobila od ogrebotina i omogućavaju Vam da sačuvate boju i sjaj Vašeg automobila.

  Više
 • Folija za auto ili farbanje?

  Da li je bolje farbanje ili presvlačenje automobila folijom? Za sve vas koji želite da promenite izgled svog automobila, ali niste sigurni šta je bolje, napravili smo poređenje po ključnim parametrima. Pročitajte i procenite sami.
  Više
 • Karbon folija za auto  Zbog svoje specifične 3D teksture, karbon folije su popularne u auto industriji već duži niz godina. Automobili sa karbon folijom deluju moćnije i drugačije od ostalih, jer ove folije svakom automobilu daju jedinstven pečat.
  Više
 • Hrom folije za auto  Za hrom folije je dovoljno reći da su najluksuznije auto folije i da svojom pojavom izazivaju najveću pažnju. Automobil presvučen hrom folijom jednostavno ne može da ostane neprimećen.

  Više
 • Kako se lepi folija na auto  Zbog specifičnih boja i praktične primene, auto folije se sve više koriste za presvlačenje vozila. Automobil na kome je profesionalno zalepljena folija izgleda kao da je tek izašao iz fabrike. Međutim, svedoci smo da ima i primera loše ugrađenih folija.
  Više
 • Od čega zavisi cena auto folija?  Cena auto folija, kao i kod drugih proizvoda i usluga, jedan je od ključnih parametara za odluku o kupovini. Ukoliko ramišljate o ugradnji auto folija, važno je da znate šta sve utiče na njihovu cenu.

  Više
 • Najčešće postavljana pitanja o folijama za automobile

  Promena boje automobila ugradnjom folija za automobile je sve popularnija. Puno je pitanja o samoj ugradnji folija, njihovoj trajnosti i održavanju, kao i o zakonskim propisima. Ovo su neka od najčešće postavljanih pitanja o presvlačenju automobila.
  Više
 • Najčešća pitanja o zaštitnim auto folijama  Zanima vas da li možete zaštititi Vaš automobil od ogrebotina i drugih mehaničkih oštećenja, kao i sačuvati originalnu boju i sjaj. Rešenje postoji – bezbojne zaštitne folije za karoseriju! Pročitajte najčešće postavljana pitanja o zaštitnim PPF folijama.
  Više
 • Kako izabrati kvalitetnu auto foliju za zaštitu auto laka od oštećenja?

  Zaštitne folije za automobile su potpuno providne i funkcionišu kao "nevidljivi štit" za karoseriju automobila koji štiti auto lak od ogrebotina i udara kamenčića na putu. Iako su bezbojne i praktično neprimetne, nisu sve zaštitne folije istog kvaliteta i nemaju iste funkcionalnosti.
  Više
 • Folija za zaštitu šoferšajbne od ogrebotina  Svako oštećenje šoferšajbne zahteva vreme i novac za popravku, a posebno oštećenja modernih vetrobranskih stakala na novijim i luksuznijim automobilima. Sa inovativnom zaštitnom folijom za šoferšajbnu možete značajno smanjiti rizik od oštećenja prednjeg vetrobrana.
  Više
 • Pre-Cut zaštitna folija za automobile
  Folije za zaštitu auto laka postale su sve traženije kako u svetu tako i kod nas, pa su tako i proizvođači najboljih zaštitnih auto folija u svoju ponudu uvrstili i pre-cut varijantu. U ovom tekstu saznajte sve o pre-cut zaštitnim folijama.


  Više
 • Bentley preporučuje zaštitne folije za svoje automobile


  Vozači koji do sada nisu imali priliku da se upoznaju sa bezbojnim folijama za zaštitu auto laka od ogrebotina, mogu imati predrasude o tome. Međutim, vlasnici automobila koji su isprobali zaštitne auto folije, nemaju dilemu da će ugraditi ove folije na svaki sledeći auto. Pročitajte zašto Bentley preporučuje ove folije.
  Više