Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Pustite mašti na volju

Sa folijama za brendiranje vozila, Vaše ideje postaju Vaša pokretna reklama.

Folije za brendiranje vozila

 • DIZAJNFOLIJA

  SVE ŠTO ZAMISLITE

  Dizajn folija prema Vašem zahtevu
  Garancija:godina
 • UGRADNJAFOLIJA

  BRENDIRANJE VOZILA

  Štampa, katovanje i montaža folja
  Garancija:godina

Autografika prema Vašoj viziji

Sve što zamislite moguće je ostvariti sa folijama za auto grafiku. Pustite mašti na volju, a mi smo tu da Vaše ideje realizujemo!

Od usluga dizajna, štampe i katovanja, do parcijalne ili totalne ugradnje folija, radimo sve da vaše Vozilo bude Vaša najbolja reklama.

Folije za brendiranje vozila Orajet imaju najveću izdržljivost za dugotrajne aplikacije u spoljnim uslovima. Ove PVC folije su otporne pri temperaturama od -50ºC do +100ºC. U osnovi su bele ili providne, a mogu biti sjajne ili mat površine.

Proces brendiranja vozila

Black Glass radi brendiranje vozila svih vrsta. Metod štampe na folijama je inkjet print na bazi solvent, UV ili Latex boja. Tehnika ugradnje je krojenje i oblikovanje folija putem zagrevanja toplim vazduhom (fenom).

Ugradnja folija za brendiranje u Black Glass-u traje 1 dan za ceo automobil ili nekoliko sati za aplikacije na pojedinim delovima vozila. Garancija za brendiranje vozila je 3 godine.

Ukolio posle određenog vremena ipak poželite da skinete foliju, profesionalni motažeri je mogu lako skinuti i vratiti vozilo u prvobitno stanje.

Dizajn za autografiku

Pogledajte kako radimo