Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Reference

Zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka. Pored mnogobrojnih vlasnika vozila koji su odlučili da nam povere svoj auto, navodimo još neke za koje smo imali čast da radimo.

Auto-saloni

Land Rover salon
Audi salon
VW salon
Porsche salon
Renault salon
Chevrolet salon
Honda salon
BMW salon
Mercedes salon
Fiat salon
Opel salon
Kia salon
AK Kole
Vitro Group
Seat salon
Euro sumar
Vitro group

Kompanije

Coca Cola
Telenor
Heineken
Nelt
Privredna banka
Dunav Osiguranje
Delta Generali
Bosal
Ikom
Inex obezbeđenje
Securitas obezbeđenje
Parking servis
Rent a car Beograd
BG Auto Plac
AMSS
Lux Car Limuzine
Kiler auto

Institucije

MUP Republike Srbije
Vlada Republike Srbije
Vojska Republike Srbije
Privredna komora Srbije
Privredna komora Beograda
Poreska uprava
Hitna pomoć
Ministarstvo finansija
Ministarstvo pravde
Ministarstvo rudarstva i energetike
Ministarstvo sporta
UNICEF
Uprava carina
Uprava za javne nabavke
Republička radiodifuzna agencija
Agencija za privatizaciju
Republički fond za zdravstveno osiguranje

Presvlačenje BMW flote koja se vozi na NAVAK stazi

BMW vozila, koja su u sklopu BMW M POWER EXPERIENCE programa na stazi NAVAK, kompletno smo zaštitili providnim zaštitnim folijama. U pitanju su vozila koja se svakodnevno voze u sportskim uslovima i konstantno im se testiraju mogućnosti i performanse. U ovakvim uslovima vožnje moguća su svakakva oštećenja karoserije, a mi smo to sprečili postavljanjem providne zaštitne folije za karoseriju. U pitanju su BMW M3 i M4 COMPETITION, kao i 1 od 1000 proizvedenih - BMW M4 CSL.

Presvučeni Maybach za čuveni “The Challenge”

Povodom čuvene trke “The Challenge” koja tradicionalno okuplja veliki broj superautomobila u vožnji kroz Evropu, i mi smo imali priliku da damo svoj doprinos. Ovaj Maybach kupe presvukli smo u foliju “bela perla”, jednu od od najpopularnih premium folija. Tokom vožnje kroz Evropu, kao i našu prestonicu, ovaj presvučeni Maybach izazvao je veliku pažnju.

Presvlačenje auta za Grand Motors

Iako često radimo za salone automobila, posebno izdvajamo ovaj Infinity Q50 koji smo presvukli povodom Sajma automobila. Po zahtevu kompanije Grand Motors ugradili smo sivu premium foliju marke Arlon. Čim je izložen na Sajmu automobila, ovako presvučen Infinity izazvao je veliku pažnju, i već prvog dana pronašao je svog kupca.

Brendiranje autobusa za FK Čukarički

Za FK Čukarički imali smo priliku da uradimo brendiranje ovog autobusa koji je vrlo brzo privukao i medijsku pažnju. Black Glass tim je organizovao ceo proces brendiranja: od ideje i dizajna folija do štampe i montaže.

Brendiranje i zatamnjivanje za Hyundai

Za promociju modela i20 uradili smo parcijalno brendiranje ovih vozila, kao i zatamnjivanje stakala. Na ovaj način, naglasili smo precizne konture ovog modela i njegovu sportsku crtu čime je dobio na atraktivnosti i izazvao veću pažnju.