Meni

Zaboravite na ogrebotine

Bezbojne folije za zaštitu laka - štite od habanja, soli i udara kamenčića.

Zaštitne folije za karoseriju

STANDARD PPF folija ***

Zaštita od ogrebotina
Dobra zaštita od
mrlja i prljavštine


NAJPOVOLJNIJE
Garancija:godina

PREMIUM PPF folija ****

Zaštita od ogrebotina
Samoizlečiva folija
Dobra zaštita od
mrlja i prljavštine

NAJPRODAVANIJE
Garancija:godina

PLATINUM PPF folija *****

Zaštita od ogrebotina
Samoizlečiva folija
Odlična zaštita od
mrlja i prljavštine
Hidrofobna površina
NAJNOVIJE - LUX
Garancija:godina

Zaštitite boju i sjaj Vašeg automobila

Prva ogrebotina "boli" najviše! Poštedite sebe takvog osećaja i zaboravite na ogrebotine! Sa zaštitnim bezbojnim folijama za karoseriju, možete sačuvati boju i sjaj Vašeg automobila.

Zaštitna folija za automobilski lak (Paint Protection Film - PPF) štiti završni sloj boje Vašeg vozila od ogrebotina poput onih koje nastaju udaranjem vrata na parkingu ili kamenčića na putu, a tokom zimskog perioda štite od soli i peska, kao i od habanja protekom vremena.

Ugradnjom zaštitnih folija za karoseriju automobila eliminišite potrebu za skupim prepravkama i ponovnim farbanjem, jer će Vaš automobil dugo izgledati kao nov.

Zaštitna folija za auto

Zaštitna folija pruža najbolju zaštitu karoserije od ogrebotina, kao i zaštitu od mrlja, poput onih koje prouzrokuju bube i prljavština na putu.

U slučaju ogrebotina, oštećenja ostaju na foliji dok boja i lak automobila ostaju zaštićeni. Nakon izvesnog vremena, kada to poželite, foliju jednostavno može skinuti ili zameniti novom. Postoje i zaštitne folije koje se same regenerišu usled dejstva sučneve toplote, tako da ove folije ne morate menjati.

Zaštitna folija je optički kristalno čist poliuretanski proizvod, otporan, sa dobrom prilagodljivošću. Pored zaštitnog efekta, ova folija poboljšava sjaj karoserije pa tako automobil čini još dopadljivijim.

LLumar Premium samoizlečiva folija

LLumar zaštitne folije za karoseriju sadrže mehanizam samoizlečenja (Self Healing). To praktično znači da ne morate menjati foliju kada se ošteti.

Na samoizlečivim folijama ogrebotine nestaju same, jer one imaju sposobnost regeneracije usled dejstva sunčeve toplote. Vaš jedini zadatak jeste da po sunčanom vremenu sednete u auto i uživate u vožnji.

LLumar folije proizvodi američka kompanija Eastman. Garancija za ugradnju LLumar Premium PPF folija je 5 godina. Dostupne su u sjajnoj i mat varijanti.

Nova LLumar Platinum folija za karoseriju

Nova LLumar folija za zaštitu karoserije od udara sitnog kamenja Platinum PPF izrađuje se primenom specijalne Hydrogard™ tehnologije. Pored mehanizma samoizlečenja, ova zaštitna folija dobija i vodoodbojnu površinu i tako postaje još otpornija.

Inovativni hidrofobno polimerni sloj omogućava izvanrednu zaštitu od prljavštine. On sprečava da se zagađenja poput ulja, katrana, insekata i druge prljavštine trajno zadržavaju na površini folije, čime se produžuje i njen vek trajanja.

Garancija za ugradnju LLumar Platinum PPF folije je 10 godina.

Postupak ugradnje zaštitnih folija

Zaštitne folije se uglavnom ugrađuju na nove ili tek ofarbane automobile kako bi se u startu zaštitili od ogrebotina.

Folije za zaštitu karoserije se najčešće ugrađuju samo na delove vozila koji su najviše izloženi mogućim oštećenjima, kao što su hauba, retrovizori, branici, krila i vrata, a mogu se postaviti i na ceo automobil.

Kvalitetna zaštitna folija potpuno je čista, pa tako predstavlja praktično nevidljiv štit. Kada je postavljena od strane sertifikovanih montažera, folija garantovano zadržava bistrinu i visoki sjaj.

Održavanje zaštitnih folija je lako - jednostavno čistite, perite i voskirajte svoje vozilo kao što ste to uvek radili.

Pogledajte kako radimo