Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Vrste folija za automobile

Zaštitne folije za karoserijuPrva ogrebotina "boli" najviše! Poštedite sebe takvog osećaja i zaboravite na ogrebotine! Sa zaštitnim bezbojnim folijama za karoseriju, možete sačuvati boju i sjaj Vašeg automobila.

Zaštitna folija za automobilski lak (Paint Protection Film - PPF) štiti završni sloj boje Vašeg vozila od ogrebotina poput onih koje nastaju udaranjem vrata na parkingu ili kamenčića na putu, a tokom zimskog perioda štite od soli i peska, kao i od habanja protekom vremena.

Folije u boji za presvlačenje automobilaPresvučen folijom u boji, automobil dobija potpuno novi izgled. Za samo jedan dan koliko traje ugradnja folija, Vaš automobil može izgledati kao da je tek izašao iz fabrike.

Možete se odlučiti za presvlačenje celog autombila u jednu boju ili parcijalno presvlačenja samo određenih delova automobila kao što su krov, hauba, retrovizori ili pojedini delovi unutrašnjosti automobila, a možete izabrati i kombinaciju različitih vrsta i boja folija.

Luksuzne folije za automobileAutomobili presvučeni nekom od luksuznih folija jednostavno ne mogu biti neprimećeni. Uz dobar izbor folije i kvalitetnu ugradnju, automobili postaju pravo umetničko delo.

U luksuzne folije spadaju karbon folije, folije brušenih metala poput aluminijuma i titanijuma, i naravno najluksuznije hrom folije.

Folije za brendiranje automobilaSve što zamislite moguće je ostvariti sa folijama za auto-grafiku. Pustite mašti na volju, a mi smo tu da Vaše ideje realizujemo!

Od usluga dizajna, štampe i katovanja, do parcijalne ili totalne ugradnje folija, radimo sve da vaše Vozilo bude Vaša najbolja reklama.

Folije za auto-stakalaKao posledica klimatskih promena, zatamnjena stakla su postala deo neophodne opreme za sve vozače. Vožnja pri jakoj sunčevoj svetlosti izaziva umor i nepovoljno utiče na vozače, ali i putnike.

Ugradnjom folija na stakla, unutrašnjost automobila postaje svežija i komfornija. LLumar folije za auto-stakla značajno smanjuju toplotu, štite od UV zračenja, ojačavaju stakla i automobil čine elegantnijim.

Folije za farove i štop svetlaFolije za zatamnjivanje i toniranje farova postaju sve popularnije. Jednostavnom i brzom ugradnjom folija na farove i štop svetla postiže se jedinstven izgled automobila.

Folije za farove i štop svetla su dostupne u više boja i nijansi. Ipak najtraženije folije za farove su svetlo ili tamno sive boje kojima se postiže efekat zatamnjenih farova.