Meni

Pokažite svoj stil

Sjajne, mat, metal, metalik ili perla folije u boji za automobil kakav zamislite.

Folije u boji za presvlačenje automobila

STANDARDFOLIJE

CRNA I BELA BOJA

Efekti: sjaj ili mat
Garancija:godina

PREMIUMFOLIJE

VELIKI IZBOR BOJA

Efekti: sjaj, mat, metalik, perla
Garancija:godina

PREMIUM PLUSFOLIJE

VELIKI IZBOR BOJA

Efekti: sjaj, mat, metalik, perla
Garancija:godina

Presvlačenje automobila folijama u boji

Presvučen folijom u boji, automobil dobija potpuno novi izgled. Za samo jedan dan koliko traje ugradnja folija, Vaš automobil može izgledati kao da je tek izašao iz fabrike.

Možete se odlučiti za presvlačenje celog autombila u jednu boju ili parcijalno presvlačenje samo određenih delova automobila kao što su krov, hauba, retrovizori ili pojedini delovi unutrašnjosti automobila, a možete izabrati i kombinaciju različitih vrsta i boja folija.

Black Glass radi presvlačenje vozila najkvalitetnijim folijama kao što su: LLumar, Oracal, KPMF, Avery, Hexis, 3M, Grafityp i Arlon. Ovi proizvođači nude veliki izbor folija u boji koje mogu biti standard ili premium kategorije.

Standard folije za automobile

Standard folije su dostupne u crnoj i beloj boji, a mogu biti sjajne ili mat.

Sjajne folije daju klasičan izgled sveže ofarbanog automobila, pa tako i stariji automobil presvučen sjajnom folijom izleda kao da je tek izašao iz fabrike.

Ako želite da Vaš automobil izgleda elegantno, ali ipak želite da se razlikuje, mat folije mogu biti dobar izbor. Iz godine u godinu, ove folije postaje sve popularnije.

Za presvlačenje automobila standard folijama Black Glass daje garanciju od 3 godine.

Premium folije za automobile

Premium folije su dostupne u velikom broju boja sa različitim efektima završne obrade kao što su: sjaj, mat, metal, metalik ili perla. Premium i Premium Plus folije se razlikuju po kvalitetu, izboru boja, otpornosti na vremenske uslove i dužini garancije.

Najtraženije premium folije su mat metalik siva i plava, kao i bela perla koja na svetlosti daje elegantan biserni odsjaj.Za presvlačenje automobila Premium folijama Black Glass daje garanciju od 5 godina, dok je garancija za Premium Plus folije 7 godina.

Pogledajte kako radimo