Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Bezbojna folija za zaštitu auto laka

Bezbojna zaštitna folija za automobilski lak (PPF) štiti boju i sjaj novih automobila. Ova nevidljiva folija kao štit čuva automobil od ogrebotina, udara kamenčića na putu, kao i soli tokom zimskog perioda. Kada se bezbojna folija ugradi na nov automobil, on je u startu zaštićen i tako se eliminiše potreba za ponovnim farbanjem.Kvalitetne zaštitne folije za automobile izrađene su od poliuretana koji je izuzetno otporan na habanje, grebanje, visoke i niske temperature, UV zračenje, itd. Zahvaljujući tome ove bezbojne auto folije odlično amortizuju udarce kamenčića i druge sitne udarce poput onih koje nastaju na parkingu. Postoje i tzv. „samoizlečive“ bezbojne folije koje imaju sposobnost regeneracije dok automobil stoji na suncu. Kada na takvoj foliji dođe do ogrebotina, one će praktično nestati same.

Da li bezbojna folija menja izgled automobila?


Zaštitna folije je kristalno čista, potpuno prozirna i nevidljiva kada se postavi na vozilo. Ona ne menja izgled automobila, već čuva njegovu originalnu fabričku boju. Kvalitetne bezbojne zaštitne folije imaju dug vek trajanja i garanciju da će zadržati svoju bistrinu i visok sjaj.

Samo folije lošeg kvaliteta, neproverenih proizvođača i neprofesionalno ugrađene folije mogu da promene svoj izgled i boju. U tim slučajevima, folije najčešće požute, popucaju, počnu da se ljušte ili dobijaju mehuriće. Zato je važno izabrati kvalitetnu zaštitnu foliju i autorizovani servis koji radi montažu ovih folija. Kvalitetne bezbojne folije je moguće skinuti sa auta u bilo kom trenutku bez bilo kakvih oštećenja.

Kako se ugrađuje zaštitna folija?Bezbojnim zaštitnim folijama može da se prelepi ceo auto ili samo najugroženiji delovi kao što su: prednji branik, farovi, hauba, krila, retrovizori, deo iznad šoferke, prednji stubovi i sl. Kada ugradnju rade iskusni montažeri, za presvlačenje celog automobila zaštitnim folijama potreban je jedan dan, dok je za presvlačenje pojedinih delova automobila potrebno nekoliko sati.

Black Glass ugrađuje zaštitne folije isključivo premium kvaliteta na koje izdaje garanciju od 5 ili 10 godina. Budite sigurni da Black Glass montažeri imaju sve potrebne sertifikate, veštine i alate da montažu urade po najvišim profesionalnim standardima.

Pozovite nas za savet, konsultaciju i zakažite Vaš termin:
Beograd: 063 / 8229 – 096
Banja Luka: 066 / 409 409
Sarajevo: 061 / 313 315