Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Mat crna folija za auto

Crna mat folija već duži niz godina predstavlja jednu od najpopularnijih auto folija. Sa ovom folijom ne može da se pogreši. Automobil presvučen mat crnom folijom dobija moćniji i luksuziniji izgled i jednostavno ne može ostati neprimećen.Crna boja je uvek bila jedna od najpopularnijih boja automobila. To potvrđuju i brojna istraživanja velikih auto brendova kao što su BMW, Mercedes Benz, Porsche i mnogi drugi. Crna boja predstavlja boju luksuza i kao takva upravo je najtraženija kod luksuznih modela automobila. Ona odaje sofisticiranost, otmenost i moć. Crni automobili vezuju se za dominantne osobe. Članovi vlade i predsedništva, diplomate i drugi uticajni i moćni ljudi najčešće se voze u crnim luksuznim automobilima.

Kako je mat crna postala popularna


Zbog prevelike upotrebe klasične crne boje u auto industriji, ona je postala “obična” boja. Sa druge strane, počele su da se pojavljuju mat boje na luksuznijim automobilima. Tako je crna mat postala idealan spoj neprevaziđene klasične boje u novom modernom mat izdanju.

Za sve vozače koji vole crnu boju, a žele da njihov automobil bude drugačiji najbolji izbor je mat crna folija. Čak i klasičan crni automobil presvučen crnom mat folijom dobija potpuno nov i jedinstven izgled.

Mat crna folija daje automobilima siroviji izgled i bolje ističu svaki element dizajna, svaku liniju i površinu. Međutim, još uvek nema mnogo automobila koji se originalno proizvode u mat varijanti. Uzrok tome je komplikovaniji proces proizvodnje. Završni sloj boje u mat obradi je mnogo teže postići od tradicionalnih sjajnih boja, zbog čega su mat automobili uvek skuplji.Ugradnja mat folija


Najjednostavniji i najpovoljniji način za postizanje mat efekta automobila jeste ugradnja mat folija. Za samo 1 dan, koliko traje proces ugradnje ovih auto folija u Black Glass-u, možete imati automobil jedinstvenog mat izgleda.

Black Glass ugrađuje zaštitne folije isključivo premium kvaliteta na koje izdaje garanciju od 5 ili 10 godina. Budite sigurni da Black Glass montažeri imaju sve potrebne sertifikate, veštine i alate da montažu urade po najvišim profesionalnim standardima.

Pozovite nas za savet, konsultaciju i zakažite Vaš termin:
Beograd: 063 / 8229 – 096
Banja Luka: 066 / 409 409
Sarajevo: 061 / 313 315