Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Hrom folija za auto

Za hrom folije je dovoljno reći da su najluksuznije auto folije i da svojom pojavom izazivaju najveću pažnju. Automobil presvučen hrom folijom jednostavno ne može da ostane neprimećen.Popularnost hrom folija krenula je iz Amerike kada su poznate ličnosti iz sveta šou biznisa svoje skupocene automobile ulepšavale upravo ovom blještavom folijom čime su izazivali još veću pažnju paparaca. Ubrzo zatim, hrom folije postale su popularne i mogle su da se vide na luksuznim destinacijama širom sveta kao što su Monte Karlo, Dubai i sl.

Primena hrom folija


Ova luksuzna folija se uglavnom postavlja na luksuzne automobile, a najmoćniji efekat se postiže kada se postavi na ceo automobil. Pošto hrom folija izgleda kao pravi hrom - sjajni metal sivo-bele boje, na automobilu izgleda kao najsjajnija srebrna boja sa efektom ogledala i odsjajem “uglačanog metala“.

Pored srebrne boje, hrom folije se prave i u zlatnoj boji, ali ih ima i u ostalim bojama poput plave, crvene, zelene, ljubičaste itd. Koju god boju ove folije da izaberete budite sigurni da će se izdvojiti iz gomile.

Hrom folija se, pored presvlačenja celog automobila, često koristi i za presvlačenje pojedinih delova automobila kao što su lajsne, retorvizori i sl. Na taj način oni postaju naglašeniji, a automobil dobija efektniji izgled. Pored eksterijera, ova folija može da se koristi i za enterijer automobila.

Cena hrom folija


Kako je cena hrom folija nekoliko puta veća u odnosu na sve druge kvalitetne folije, samo ozbiljni servisi sa iskusnim montažerima mogu da ponude montažu pravih hrom folija, jer ona zahteva posebnu pažnju i greške nisu dozvoljene.

Ukoliko vam se dopadaju hrom folije, ali ne želite da izdvajate budžet koji je potreban za njih, naša preporuka su izuzetno kvalitetne premium folije koje imaju sličan efekat uz značajno nižu cenu i dužu garanciju.

Ukoliko razmišljate o ugradnji hrom folije na Vaš auto, izuzetno je važno da izaberete kvalitnu foliju koja će imati pravi efekat i biti postojana, kao i servis koji ove luksuzne folije može da montira na pravi način.

Black Glass radi ugradnju hrom folija, kao i drugih folija premium kvaliteta na koje daje garanciju od 5 do 7 godina. Budite sigurni da Black Glass montažeri imaju sve potrebne sertifikate, veštine i alate da montažu urade po najvišim profesionalnim standardima.

Pozovite nas za savet, konsultaciju i zakažite Vaš termin:
Beograd: 063 / 8229 – 096
Banja Luka: 066 / 409 409
Sarajevo: 061 / 313 315