Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Garancija za presvlačenje automobila

Životni vek folija za automobile određen je kvalitetom folije, kao i profesionalnim standardima ugradnje. Nije uvek lako za ljude koji se time ne bave da na prvi pogled procene kvalitet folije i ugradnje, ali će rezultati lošeg kvaliteta folije i neprofesionalne ugradnje vrlo brzo postatiti vidljivi.Folija koja posle izvesnog vremena počinje da se menja i odlepljuje znak je lošeg kvaliteta.Važno je izabrati brend folije proizvođača koji je već poznat po kvalitetu i ima dugu tradiciju proizvodnje, jer tada možete imati poverenja u izdržljivost folija.

Najbolje folije zahtevaju i najbolje montažere, jer čak i najkvalitetnije folije neće biti dobre ako nisu profesionalno instalirane. Ovlašćeni servisi i sertifikovani montažeri bi trebalo da imaju najnovije alate i tehniku za instalaciju folija po najvišim standardima.

Za folije vrhunskih performansi koje su ugrađene po profesionalnim standardima, servisi su u obavezi da daju pismenu garanciju. Ipak, nije svejedno ko daje garanciju. Proverite kolika je tradicija i kakve su reference servisa koji tu garanciju izdaje.

Black Glass radi presvlačenje vozila najkvalitetnijim folijama kao što su: LLumar, Oracal, Avery, Arlon, Hexis, 3M i Grafityp. Ovi svetski poznati brendovi folija za presvlačenje automobila garantuju visok kvalitet koji se ogleda u postojanosti i otpornosti folija na različite vremenske uslove.

Na ugrađene folije Black Glass daje pismenu garanciju koja se odnosi na to da folija vremenom neće promeniti svoj izgled i karakteristike i da se neće odlepiti. U zavisnosti od proizvođača i vrste folija, razlikuje se period fabričke garancije:
  • STANDARD folije koje su dostupne u osnovnim bojama u sjaj i mat varijanti imaju garanciju 3 godine.
  • PREMIUM folije koje su dostupne u više boja i završnih slojeva koji mogu biti metal, metalik ili perla, imaju garanciju 5 godina.
  • LUX folije kao što su karbon, hrom, brušeni aluminijum i titanijum imaju garanciju 5 godina.
  • Folije za BRENDIRANJE na kojima se radi štampa imaju garanciju 3 godine.
  • ZAŠTITNE providne folije za karoseriju imaju garanciju 3, 5 ili 10 godina u zavisnosti od proizvođača folije.
  • Folije za FAROVE imaju garanciju godinu dana kada je u pitanju zatamnjivanje i toniranje farova, ili 3-5 godina ukoliko je u pitanju presvlačenje farova zaštitnim providnim folijama.