Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Zaštitne folije za auto - prednosti i ugradnja

Zaštitne folije za automobilski lak (Paint Protection Films - PPF) štite karoseriju automobila od ogrebotina i omogućavaju Vam da sačuvate boju i sjaj Vašeg automobila.Oštećenja poput onih koja nastaju udaranjem vrata na parkingu ili kamenčića na putu više neće biti problem. Ugradnjom zaštitnih folija za karoseriju automobila eliminišete potrebu za skupim prepravkama i ponovnim farbanjem, jer će Vaš automobil dugo izgledati kao nov.

Sve prednosti zaštitne folije


U slučaju ogrebotina, oštećenja ostaju na foliji dok boja i lak automobila ostaju zaštićeni. Nakon izvesnog vremena, kada to poželite, foliju jednostavno može skinuti ili zameniti novom. A ukoliko ugradite žaštitnu foliju koja sadrži mehanizam samoizlečenja (Self Healing), odnosno regeneracije, foliju ne morate da menjate kada se ošteti. Na ovim folijama ogrebotine nestaju same usled dejstva sunčeve toplote. 

Ove folije ujedno pružaju fantastičnu zaštitu od prljavštine na putu. Kvalitetnije zaštitne folije imaju vodoodbojnu površinu koja sprečava da se zagađenja poput ulja, katrana, insekata i druge prljavštine trajno zadržavaju na površini folije, čime se produžuje i njen vek trajanja. 

Zaštitna auto folija je optički kristalno čista i praktično nevidljiva. Pored zaštitnog efekta, ova folija poboljšava sjaj karoserije pa tako automobil čini još dopadljivijim. Pored standardnih sjajnih zaštitnih folija za auto, dostupne su i mat zaštitne folije za one koji ipak žele da naprave promenu u izgledu svog automobila.

Ugradnja zaštitnih folijaOve nevidljive folije mogu se montirati na ceo automobil ili samo na udarne zone, a to su najčešće: hauba, krila, prednji branik, prednji farovi, retrovizori, stubovi uz šajbnu, traka iznad šajbne i sl.

Za kvalitetnu ugradnju zaštitnih folija za auto, važno je da su montažeri koji ugrađuju ove folije prošli stručnu obuku za to i imaju potrebne sertifikate, veštine i alate da montažu urade po profesionalnim standardima. Kada ugradnju rade iskusni montažeri, za presvlačenje celog automobila zaštitnim folijama potreban je jedan dan, dok je za presvlačenje pojedinih delova automobila potrebno nekoliko sati.

Black Glass ugrađuje zaštitne folije isključivo premium kvaliteta na koje izdaje garanciju od 5 ili 10 godina. Budite sigurni da Black Glass montažeri imaju sve potrebne sertifikate, veštine i alate da montažu urade po najvišim profesionalnim standardima.

Pozovite nas za savet, konsultaciju i zakažite Vaš termin:
Beograd: 063 / 8229 – 096
Banja Luka: 066 / 409 409
Sarajevo: 061 / 313 315