Meni

Nova Platinum folija za zaštitu karoserije

Ukoliko ste perfekcionista ili jednostavno volite svoj automobil, onda ćete poželeti da ga zaštitite najvišom klasom folije za zaštitu karoserije.LLumar® Platinum folija omogućuje najviši nivo zaštite od oštećenja. To je visoko napredan, praktično nevidljiv sloj koji poboljšava performanse boje Vašeg automobila, čineći ga manje osetljivim na kamenje, prljavštinu na putu, zimsku so i pesak.

Platinum folija se izrađuje primenom specijalne Hydrogard™ tehnologije, čime ova folija za zaštitu karoserije postaje mnogo otpornija. Inovativni hidrofobno polimerni sloj sprečava da se zagađenja trajno zadrže na površini folije.

Kao i prethodna generacija LLumar zaštitne folije, Platinum folija poseduje sposobnost regeneracije, odnosno samoizlečenja. To praktično znači da ogrebotine sa ove folije nestaju same usled dejstva sunčeve toplote.

Zaštitne folije funkcionišu kao nevidljivi oklop, dizajniran da sačuva boju i sjaj Vašeg automobila. Stoga se uglavnom postavljaju na delove automobila koji su najčešće izloženi rizuku kao što su branici, prednja hauba, ivice vrata, bočni retrovizori, a mogu se ugraditi i na ceo automobil.

Sve LLumar zaštitne folije su kristalno čiste, odnosno potpuno providne i dostupne su u sjajnoj i mat varijanti. Kao takve, lako se uklapaju u bilo koju boju automobila, te ih praktično niko ne može primetiti.

Superiorni Self-Healing mehanizam i Hydrogard™ tehnologija povećavaju performanse LLumar Platinum serije do najvišeg nivoa zbog čega je garancija na ovu foliju punih 10 godina.

Više o vrstama zaštitnih folija možete pogledati ovde >>