Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Bentley preporučuje zaštitne folije za svoje automobile

Vozači koji do sada nisu imali priliku da se upoznaju sa bezbojnim folijama za zaštitu auto laka od ogrebotina, mogu imati predrasude o tome. Međutim, vlasnici automobila koji su isprobali zaštitne auto folije, nemaju dilemu da će ugraditi ove folije na svaki sledeći auto. Pročitajte zašto Bentley preporučuje ove folije.

Zaštitne auto folije po Bentley preporuci

Svi znamo sa koliko stručnosti i posvećenosti se prave Bentley automobili, zbog čega su i postali simbol luksuza. I zaista bila bi prava šteta da jedan takav automobil ima oštećenja poput ogrebotina koje nastaju udarom kamenčića na putu, vrata prilikom parkiranja i sl.

Ponovno farbanje takvog automobila, ne samo da bi bilo skupo već i rizično da nikada ne bude kao iz fabrike. Baš iz tog razloga, Bentley preporučuje da se njihovi automobili odmah zaštite bezbojnom folijom koja je posebno kreirana za zaštitu auto laka od oštećenja. Ova folija za zaštitu originalne fabričke boje naziva se Paint Protection Film (PPF) i već dugo godina koristi se u svetu, ali i kod nas za zaštitu novih automobila.

Bentley na svom zvaničnom sajtu preporučuje nekoliko ključnih stvari za eksterijer automobila među kojima su prve zaštitne auto folije (Paint Protection Film). Oni objašnjavaju da su ove folije za zaštitu fabričke boje kao nevidljivi film na automobilu i posebno preporučuju da se stave na prednju stranu karoserije Bentley vozila.

Prednja strana vozila koja uključuje haubu, branik, krila i farove jeste deo vozila koji je najizloženiji riziku od ogrebotina i abrazije. Kada se postavi zaštitna auto folija, fabrička boja će dugi niz godina ostati nepromenjena.

Zaštitne folije se mogu postaviti na pojedine delove automobila (prednju udarnu zonu auta), a mogu se postaviti i na ceo automobil kako bi bio kompletno zaštićen. Pored toga, sve više se koriste za zaštitu osetljivih delova enterijera automobila.

Zaštitne auto folije su najefikasnije rešenje za zaštitu auto laka od oštećenja. Black Glass u svojoj ponudi ima čak 5 vrsta zaštitnih auto folija. Neke od njih imaju mogućnost samoizlečenja, što znači da se takve folije same regenerišu, odnosno da ogrebotine na njima nestaju same pod dejstvom sunčevih zraka.

Kada se zaštitne auto folije postave na vozilo potpuno su neprimetne. A kada to radi tim Black Glass sertifikovanih montažera onda ugradnja folije za ceo automobil traje samo 1 dan, a garancija čak do 10 godina.

Ukoliko vas zanima kompletna Black Glass ponuda kao i cenovnik za ugradnju svih vrsta zaštitnih folija za automobile, sve to možete pogledati na strani ZAŠTITNE FOLIJE.

Za više informacija o zaštitnim auto folijama i zakazivanju termina možete nas pozvati na:
Beograd i Novi Pazar: 063 / 8229 – 096
Banja Luka: 066 / 409 409
Sarajevo: 061 / 313 315