Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Black Glass promocija auto folija u Sarajevu

Prvi put u Sarajevu u martu 2022. godine, u okviru šoping centra Sarajevo City Center, Black Glass je organizovao predstavljanje najnovijih folija za automobile. Posetioci su mogli da testiraju nove nanokeramičke LLumar folije za zatamnjivanje stakala, bezbojne samoizlečive folije za zaštitu auto laka, kao i auto folije za presvlačenje automobila u najrazličitijim bojama.

Folije za automobile Sarajevo

Na promociji je prikazan BMW automobil koji su Black Glass montažeri presvukli u modernu kombinaciju sa dve boje na pola auta: saten crnu i narandžastu boju.

Svi zainteresovani za promenu boje automobila imali su priliku da pogledaju kataloge auto folija u skoro 400 boja i nijansi i da na Black Glass simulatoru testiraju kako bi različite auto folije izgledale baš na njihovom modelu automobila.

Vlasnicima automobila koji ne žele promenu boje već samo zaštitu auto laka, predstavljene su zaštitne PPF folije koje predstavljaju najefikasnije rešenju u očuvanju fabričke boje.

Nezaobilazne su bile i folije za zatamnjivanje stakala, tako da su svi prisutni mogli da testiraju ove folije na specijalnoj LLumar lampi koja demonstrira efekat toplotne zaštite koji folije pružaju.

Pored predstavljanja i testiranja auto folija, svi posetioci su dobili specijalne popuste, a neki su dobili i vredne nagrade vidu ugradnje auto folija po želji u Black Glass servisu u Sarajevu.

Black Glass na 55. Sajmu automobila Black Glass na 55. Sajmu automobila Black Glass na 55. Sajmu automobila