Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Black Glass na 55. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu

U februaru 2023. godine, Black Glass je sada već tradicionalno, prikazao svoje usluge i novitete u oblasti auto folija i auto stakala na 55. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu. Black Glass kao lider u oblasti auto folija svake godine uvodi inovacije i predstavlja najnovije folije za automobile, kao i savremene tehnike ugradnje folija i popravke auto stakla koje su posetioci sajma mogli uživo da vide.

Black Glass na 55. Sajmu automobila

Na 55. Međunarodnom sajmu automobila u hali 1a. Black Glass je predstavio najnovije samoizlečive folije za zaštitu auto laka koje se najviše koriste upravo za nove automobile kako bi se u startu zaštitili. Posetioci su mogli da vide kako izgleda auto marke Range Rover koji je ceo presvučen ovim bezbojnim zaštitnim folijama, kao i da testiraju ove folije na posebnim haubama za to. Posetioci su testirali izdržljivosti zaštitnih folija tako što su ih prvo grebali metalnom četkom, a zatim gledali kako se folija pod dejstvom toplog vazduha sama regeneriše i vraća u prvobitno stanje.

Predstavljene su i nove generacije nanokeramičkih folija za zatamnjivanje stakala koje su takođe mogle da se testiraju. Na specijalnoj LLumar lampi koja demonstrira sunčevo zračenje, posetioci su na svojoj koži mogli da osete koliko folije štite od sunca i koje su razlike u toplotnoj zaštiti za različite vrste folija.

Ono što je privuklo veliku pažnju na Black Glass štandu su folije za presvlačenje automobila koje su dostupne u skoro 400 boja i nijansi. Posetioci sajma su mogli da pogledaju najnovije kataloge svih folija, kao i da probaju folije na Black Glass simulatoru koji prikazuje kako one izgledaju baš na njihovom modelu automobila. Kako izgleda proces ugradnje i lepljenja folija posetioci su mogli uživo da vide dok su Black Glass montažeri radili na vozilu marke Porsche Macan.

Pored auto folija, Black Glass je predstavio i tehnike savremene popravke i zamene auto stakala, a posetioci su iz prve ruke mogli da saznaju i vide kako se radi reparacija različitih vrsta oštećenja na auto staklima.

Nastup Black Glass-a na 55. Međunarodnom sajmu automobila pratili su i specijalni sajamski popusti za sve posetioce kao i nagradne akcije.

Black Glass na 55. Sajmu automobila Black Glass na 55. Sajmu automobila Black Glass na 55. Sajmu automobila Black Glass na 55. Sajmu automobila