Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Black Glass promocija auto folija u TC Ušće Beograd

U februaru 2022. godine, prvi put u Ušće šoping centru Black Glass je organizovao predstavljanje i testiranje različitih vrsta folija za automobile: od najnovijih nanokeramičkih folija za zatamnjivanje stakala, auto folija u bojama za presvlačenje automobila, do potpuno bezbojnih samoizlečivih folija za zaštitu auto laka.

Promocija auto folija Beograd

Na ovoj promociji bio je izložen jedinstven Lamborghini Huracan koji su Black Glass montažeri presvukli auto folijama u dve boje na pola vozila: saten crnu i zelenu boju.

Auto folije u skoro 400 boja i nijansi mogle su da se pogledaju kako u katalozima, tako i na specijalnom Black Glass simulatoru auto folija. Svi zainteresovani vozači mogli da vide kako bi njihove omiljene boje folija izgledale baš na njihovom modelu automobila.

Ljubitelji fabričkog izgleda automobila mogli su da testiraju bezbojne zaštitne folije za očuvanje auto laka. Na posebno izrađenim malim haubama posetioci su mogli da grebu po foliji i vide kako se ona pod dejstvom toplog vazduha sama regeneriše.

Nezaobilazne su bile i folije za zatamnjivanje stakala koje su mogle da se testiraju na specijalnoj LLumar lampi. Ova lampa demonstrira kako sunce zagreva stakla automobila i pokazuje koliku toplotnu zaštitu pružaju različite vrste folija za auto stakla.

Folije za automobile ne samo da su bile na Black Glass štandu koji se nalazio na glavnom ulazu u TC Ušće već su krasile i druge delove ovog šoping centra koji je Black Glass brendirao povodom ove promocije.

Pored promotivnih popusta, organizovana je i nagradna akcija u kojoj su posetioci imali priliku da osvoje kompletno presvlačenje svog vozila, zatamnjivanje stakala i još mnogo toga.

Promocija auto folija Beograd Promocija auto folija Beograd Promocija auto folija Beograd