Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Black Glass promocija auto folija u Banja Luci

U martu 2022. godine, Black Glass je organizovao promociju u šoping centru Delta Planet u Banja Luci kada su predstavljene auto folije u skoro 400 boja i nijansi, samoizlečive bezbojne folije za zaštitu karoserije, kao i najnovije LLumar nanokeramičke folije za zatamnjivanje stakala.

Folije za automobile Banja Luka

Na ovoj promociji posetioci su imali jedinstvenu priliku da vide kako izgleda BMW automobil koji su Black Glass montažeri iz Banja Luke presvukli hrom folijom i to zlatnom.

Svi zainteresovani vozači mogli su da testiraju Black Glass simulator auto folija i da vide kako bi njihova omiljena boja auto folije izgledala baš na njihovom modelu automobila. A vozači kojima je najbitnija zaštita auto laka i ne žele promenu boje mogli su da testiraju bezbojne samoizlečive folije za zaštitu auti laka od ogrebotina.

Takođe, svi ljubitelji zatamnjenih stakala mogli su da testiraju specijalnu LLumar lampu koja demonstrira efekat folija za auto stakla. Tako su svi na svojoj koži mogli da osete koliko nanokeramičke folije za stakla štite od prekomernog zagrevanja vozila tokom letnjih vrućina.

Pored promotivnih popusta, posetioci su imali priliku da osvoje vredne nagrade u vidu ugradnje auto folija po želji u Black Glass servisu u Banja Luci.

Folije za automobile Banja Luka Folije za automobile Banja Luka