Naš sajt koristi kolačiće u cilju boljeg korisničkog iskustva.

Ok
Meni

Black Glass promocija auto folija u TC Ušće Beograd

Početkom decembra 2021.godine, Black Glass je predstavio svoje usluge na prvom Sajmu korišćenih vozila u beogradskoj Areni na kome su bili izloženi modeli automobila stari od jedne do šest godina. Black Glass je za sve posetioce organizovao promociju i testiranje najnovijih folija za automobile, kao i demonstraciju ugradnje auto folija.

Prvi Sajam korišćenih vozila

Na Black Glass štandu bio je izložen BMW X4 na kome su Black Glass montažeri ugrađivali različite vrste folija. Veliko interesovanje privukao je simulator auto folija koji prikazuje oko 400 različitih boja i nijansi folija za presvlačenje automobila i to na svim vrstama automobila. Tako su posetioci mogli da vide kako njihove omiljene boje folija izgledaju baš na njihovom modelu automobila.

Prikazane su i najnovije bezbojne samoizlečive folije za zaštitu auto laka od ogrebotina. Posetioci su ove folije mogli da testiraju na demonstrativnim haubama koje su presvučene ovim zaštitnim PPF folijama. Posetioci su ih prvo grebali metalnim četkama, a zatim gledali kako se pod dejstvom toplog vazduha folija na njima sama regeneriše i vraća u prvobitno stanje.

Pored folija za karoseriju, posetioci su mogli da testiraju različite vrste folija za zatamnjivanje stakala na specijalnoj LLumar lampi koja pokazuje efekat toplotne zaštite koji obezbeđuju folije.

Kao i uvek za sve posetioce Black Glass promocija, bio je obezbeđen i specijalan popust za ugradnju folija.

Prvi Sajam korišćenih vozila Prvi Sajam korišćenih vozila Prvi Sajam korišćenih vozila